Popularni postovi

Kredit

Kredit želite i to za čas da bude gotovo sve i novac da je u vašim rukama.Kredit se može dobiti za pet minuta u Raiffeisen bank i to gotovinski kredit.
-Sada je aktuelan ovaj kredit uz povrat novca do 200 KM i vrijedi do 15.11.2015.g.
Za ovaj kredit predviđen je rok otplate do 10 godina i iznos do 50.000 KM.
Ovdje se radi o različitim kreditima naveden je namjenski kredit,zatim tu su i nenamjenski krediti bez jemaca,te nenamjenski krediti do 5 godina otplate,onda kratkoročni krediti u raznim varijantama i sve to važi do 15.11.2015.g.Kamata je fiksna za ove kredite pa je kamata već od 5,89 %.
Tu su i pogodnosti za  korisnika kredita i to osiguranje od strane osiguranja Uniqa.Ko se osigura preko osiguranja Uniqa te u slučaju da ne može vraćati rate kredita dužne Rauiffeisen Bank,osiguranje Uniqa će se pobrinuti da vrati taj novac kao i u slučaju smrti korisnika osiguranja Uniqa.

tags:krediti,kamata,banka,osiguranje Uniqa,novac,

3 komentara:

 1. Zdravo,
  Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ukoliko u bilo kojem financijskom neredu ili ti treba novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate kredit da plati dug? Ako imate niske kreditne rezultat i bankovne / drugih lokalnih financijskih institucija teškoća u dobivanju kredita od? Osobni zajam, širenje poslovanja i obuku poduzetništvo, dug konsolidacija, tvrdi novac krediti. Pa, trebate kredit ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatom od 2%, obratite nam se sa stalnog pratitelja kredit putem ove e-pošte (gonzalezandresloan@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 2. Kraju godine zajam ponuda .. kraja godine zajam ponuda ..
  Ja sam gospodina Leonarda Sanchez, zajam zajmodavac, ja posuditi novac za pojedince ili tvrtke koje žele uspostaviti profitabilan posao, a to je razdoblje stare dugove i žele platiti. Mi pružamo sve vrste kredita možete uvijek sjetiti, mi smo za privatne i državne zajmove, uz zajam kamatne stope od 2%.
  Kontaktirajte nas s našim vrućim e-mail adresu: (sanchezloanfirm@gmail.com) Vaša sreća je naša briga.

  OdgovoriIzbriši

 3. Nudimo kredite na 2% kamatne stope za poslovne i privatne svrhe primjenjuju se sada c o nama nt djelovati vi a ili e mail (CHOSENLOANFIRM@GMAIL.COM)

  OdgovoriIzbriši